Eiriks kampreferat Paradis - Kvitsøy

Postet av A-lag den 5. Sep 2018

Kvitsøy i syvende himmel etter seier mot Paradis

En tøff og spennende fotballkamp endte med 4-2 seier for Kvitsøy A-lag. En kamp hvor Paradis hadde ballen klart mest, men hvor Kvitsøy Lokomotivet viste at innsats, effektivitet og kjapt angrepsspill fortsatt slår tikitaka og overdrevent pasningsspill fra side til side. Mål av Glenn Ivan Pedersen og Anders Solgård sikret seier for et Kvitsøy mannskap som viser lagmoral i helt egen klasse.

I timene før kampstart kom det inn et par ekstra forfall til kampen. En av dem var vingback Roar «Samba» Nielsen meldte forfall grunnet familietid. Det skal sies at Samba ikke har vært å sett på verken kamp eller trening etter et solid 19-0 tap for Old Boys. Så hvilken gyldig grunn Coach Pedersen velger å loggføre i notatene gjenstår å se.

Også Jarle «Marcelo» Nordbø meldte sent innkommet forfall grunnet sykdom. Dette gjenspeiler bare at det har vært en strålende sommer oppe på Nordbø, ettersom Jarle som normalt sett har spilt kamper i full ullbekledning de siste sesongene, har unnlatt dette under hele sesongen. Det spørs om dere ikke får se unge lovende Nordbø igjen ikledd sin Antarktisbekledning i nærmeste fremtid.

I Garderoben er stemningen for tiden på topp etter 2 strake seiere, mot henholdsvis Hundvåg 2 og Tasta 2. Det var en periode litt nervøsitet å spore hos trenerteamet Jon Arne Ramsland og Coach Pedersen, da forrige kamps man of the match Henrik Høie ikke var ankommet.

Henrik befant seg midlertidig på Midjord (Langt i fra SIF-Stadion, hvor kampen skulle spilles) da han trodde kampen skulle spilles der. Men like før oppmøtetid ble han litt nervøs da han ikke kunne finne noen av sine lagkamerater, dermed tok han seg en telefonsamtale hvor han til slutt fant ut hvor kampen skulle spilles.

Referent antar at trenerteamet kom med noen velvalgte ord under garderobepraten før kampen, selv har jeg ingen anelse da jeg var en smule sen i forhold til oppmøtetid dette selvfølgelig av gyldig grunn.

Allerede under oppvarmingen begynner en dresskledd Coach Pedersen og Jon Arne Ramsland å få bange anelser og syntes å se at vi ser litt slakke ut og ikke helt påskrudd før kampstart. Noe som fører til en peptalk like før kampstart hvor trenerteamet krever at hver spiller skal vinne deres første duell, ellers er det rett av banen. Om det er den nye stive dresskodestilen til Coach Pedersen som fører til disse kraftfulle salvene til sine gutter er fortsatt uvisst.

20:00 blåses kampen i gang og det viser seg fort at trenerteamet hadde rett. Kvitsøy lokomotivet ser mer ut som en plombert gammel Lada hentet direkte fra Knoksen.

Paradis triller ball i hatt med oss og allerede etter tre minutter må keeper Eirik Waage ut i full strekk, da har Kvitsøy knapt fått lånt ballen.

Paradis styrer kampen fullstendig og etter fjorten minutter setter de fortjent inn 1-0.

Dette kan bli stygt om dette fortsetter! Men etter scoringen kommer Kvitsøy mer med i kampen og skaper noen halvsjanser. Dette ser ut til å sette Paradis ut av spill, da de begynner med stygge taklinger og språkbruk som igjen fører til at de får en mann utvist.

Takket være Paradis sin røffe spillestil parkerer Kvitsøy A-lag Ladaen for godt og skufler kull i mengder inn i Lokomotivet.

Etter 40 minutt banker Glenn Ivan Pedersen inn 1-1! Elleville jubelscener fra de tilreisende fra Kvitsøy og vår eminente live referent Kjetil Haaland som overgår VG-live en høy gang.

Kvitsøy skaper flere store sjanser inn mot pause selv om Paradis triller ball mest. Men det blir ikke scoringer ut av det.

I Pausepraten erkjenner vi at vi kom alt for tregt i gang, men har hevet oss betraktelig i siste halvdel. Vi ser at Paradis begynner å bli slitne ettersom de må spille med en mann mindre, noe trenerteamet påpeker. Det gis også noen gode innspill på løp offensivt hvor Paradis viser svakhet i bakre ledd.

Selv med godt mot og en scoring rett før pause får knapt nok den dresskledde Coach Pedersen rettet på slipset etter pausepraten før Hjemmelaget går opp til 2-1…

Men lagmoralen som Jon Arne Ramsland lovpriser gang på gang skal vise seg å gjelde nok en kamp. Paradis styrer fortsatt spillet men skaper lite, sjansene er det Kvitsøy som står for. Dette resulterer i straffe for Kvitsøy i det 55min.

2-2! Glenn Ivan Pedersen som scorer på bestilling for tiden, setter inn mål nummer 18 for sesongen, ifølge han selv.

Kampen vipper begge veier, hvor det må sies at Kvitsøy har de største mulighetene i kampen. Kvitsøy spillerne legger samtidig ned en enorm innsats mot et godt spillende Paradis.

Etter 83 minutter får Paradis en stor sjanse, som keeper Eirik Waage mesterlig får slått unna i følger Kjetil Haalands’s live update.

Men så! I det 85 minutt får Kvitsøy frispark rund 19 meter. Kaptein Solgård med silkefoten gjør seg klar, å dere vet hva det betyr! Anders blåser ballen i krysset, en vanvittig scoring av Kapteinen. Det jubles hemningsløst av Kvitsøyspillerne og de tilreisende.

Om du har syntes Anders har blitt noe treigere i steget de senere årene kan denne myten heretter avkreftes. Det var knapt nok en spiller som klarte ta han igjen når han tok sin jubelrunde.

Kvitsøy har snudd det til 3-2 og like før kampen blåses av får A-laget nok et straffe! Anders Solgård er nok en gang fremme med silkefoten sin og fastsetter sluttresultatet til 4-2!

Samtidig skal det også nevnes at i sluttminuttene ble det delt ut flere røde kort, 2 stk til Paradis og 1 for Kvitsøy.

KVITSØY KJEMPER SEG TIL NOK EN SEIER OG ØKER AVSTANDEN NED TIL ANDREPLASS!

Det ble nok en tøff kamp for de hvite og blå fra solkysten. Men lagmoralen vi viser for tiden er til å få gåsehud og frysninger av. Hver eneste en av spillerne legger ned en enorm innsats både offensivt og defensivt. Ung eller gammel, alle som en spiller med hjertet ut på drakten noe som gir oss nok en seier.

Takk til alle fremmøtte! Og ikke minst vår eminente live-oppdaterer Kjetil Haaland som gjør at folk hjemme på Kvitsøy kan kose seg i godstolen med en kaffe og pose twist mens de følger kampen live på facebook.

FØRSTKOMMENDE LØRDAG KLOKKEN 14.00 BLIR DET NOK EN SPENNENDE HJEMMEKAMP! DA KOMMER POL SOM LIGGER HAKK I HEL PÅ BESØK.

BLI MED OG LAG DENNE DAGEN TIL EN FOLKEFEST, ETTER AT DU HAR SETT ROCKMAN OG KVITSØYMILÅ KAN DU KOMME NED TIL BERITS GOURMETKROK Å FYLLE OPP ENERGINIVÅET MED DIVERSE DELIKATESSERETTER FØR OG UNDER KAMP, VEL MØTT!

Kvitsøys beste:

I dag må lagmoral og innsats fremheves mest. Alle bidrar med en vanvittig innsats igjennom 90 minutter som gir oss 3 poeng.

Det er ingen ener som stikker av med bestemannsprisen i dag og trenerteamet fremhever Kenneth «Panzer» Hviding som er en bauta i forsvar, Glenn Ivan Pedersen som løper, skaper farligheter og lager mål, Anders Solgård som tar ansvar på midtbanen og putter 2 mål i dag, Eirik Waage som har noen viktige inngripener ila kampen, Kjell Inge Meling som må ha sprunget en hel mil ila av kampen og til slutt Olav Nordbø som med sykdom fullfører nesten hele kampen som sjef på midtbanen og i forsvar.