KIL`s fotballturnering 2019

Postet av A-lag den 13. Jan 2019

Fotballturnering 2019

Årets fotballturnering går av stabelen lørdag 16.03.19. Som vanlig blir turneringen avholdt i idrettshallen.

Det blir både herre og damepuljer. Vil spesielt oppfordre flere damer til å melde seg på årets turnering.

Info angående puljer, tidspunkt med mer kommer senere. Aldersgrense 15 år.

Festen på kvelden er for turneringsdeltakere og frivillige som hjelper til med rigging av klubbhus, vakter, rydd og vask både i løpet av kvelden og dagen etterpå samt kiosksalg. En kan ta med seg en person som følge på kvelden. 

Priser er som følgende : 

-100,- for å spille turnering

-300,- for turnering og fest

-200,- fest(de som deltar som frivillige)

-250,- følge

og betales ved ankomst i hallen på dagen eller på forkant med Vipps.

Påmeldinger til turnering og frivillige gjøres til Anders Solgård på mail: solgaard_anders@hotmail.com

Si i mailen om du er spiller eller frivillig(om du vil stå i kiosk, være med riggegjengen eller rydd og vask gjengen)Eiriks kampreferat Paradis - Kvitsøy

Postet av A-lag den 5. Sep 2018

Kvitsøy i syvende himmel etter seier mot Paradis


En tøff og spennende fotballkamp endte med 4-2 seier for Kvitsøy A-lag. En kamp hvor Paradis hadde ballen klart mest, men hvor Kvitsøy Lokomotivet viste at innsats, effektivitet og kjapt angrepsspill fortsatt slår tikitaka og overdrevent pasningsspill fra side til side. Mål av Glenn Ivan Pedersen og Anders Solgård sikret seier for et Kvitsøy mannskap som viser lagmoral i helt egen klasse.


I timene før kampstart kom det inn et par ekstra forfall til kampen. En av dem var vingback Roar «Samba» Nielsen meldte forfall grunnet familietid. Det skal sies at Samba ikke har vært å sett på verken kamp eller trening etter et solid 19-0 tap for Old Boys. Så hvilken gyldig grunn Coach Pedersen velger å loggføre i notatene gjenstår å se.

Også Jarle «Marcelo» Nordbø meldte sent innkommet forfall grunnet sykdom. Dette gjenspeiler bare at det har vært en strålende sommer oppe på Nordbø, ettersom Jarle som normalt sett har spilt kamper i full ullbekledning de siste sesongene, har unnlatt dette under hele sesongen. Det spørs om dere ikke får se unge lovende Nordbø igjen ikledd sin Antarktisbekledning i nærmeste fremtid. 


I Garderoben er stemningen for tiden på topp etter 2 strake seiere, mot henholdsvis Hundvåg 2 og Tasta 2. Det var en periode litt nervøsitet å spore hos trenerteamet Jon Arne Ramsland og Coach Pedersen, da forrige kamps man of the match Henrik Høie ikke var ankommet.

Henrik befant seg midlertidig på Midjord (Langt i fra SIF-Stadion, hvor kampen skulle spilles) da han trodde kampen skulle spilles der. Men like før oppmøtetid ble han litt nervøs da han ikke kunne finne noen av sine lagkamerater, dermed tok han seg en telefonsamtale hvor han til slutt fant ut hvor kampen skulle spilles.


Referent antar at trenerteamet kom med noen velvalgte ord under garderobepraten før kampen, selv har jeg ingen anelse da jeg var en smule sen i forhold til oppmøtetid dette selvfølgelig av gyldig grunn.


Allerede under oppvarmingen begynner en dresskledd Coach Pedersen og Jon Arne Ramsland å få bange anelser og syntes å se at vi ser litt slakke ut og ikke helt påskrudd før kampstart. Noe som fører til en peptalk like før kampstart hvor trenerteamet krever at hver spiller skal vinne deres første duell, ellers er det rett av banen. Om det er den nye stive dresskodestilen til Coach Pedersen som fører til disse kraftfulle salvene til sine gutter er fortsatt uvisst.


20:00 blåses kampen i gang og det viser seg fort at trenerteamet hadde rett. Kvitsøy lokomotivet ser mer ut som en plombert gammel Lada hentet direkte fra Knoksen.


Paradis triller ball i hatt med oss og allerede etter tre minutter må keeper Eirik Waage ut i full strekk, da har Kvitsøy knapt fått lånt ballen.

Paradis styrer kampen fullstendig og etter fjorten minutter setter de fortjent inn 1-0.


Dette kan bli stygt om dette fortsetter! Men etter scoringen kommer Kvitsøy mer med i kampen og skaper noen halvsjanser. Dette ser ut til å sette Paradis ut av spill, da de begynner med stygge taklinger og språkbruk som igjen fører til at de får en mann utvist.


Takket være Paradis sin røffe spillestil parkerer Kvitsøy A-lag Ladaen for godt og skufler kull i mengder inn i Lokomotivet.

Etter 40 minutt banker Glenn Ivan Pedersen inn 1-1! Elleville jubelscener fra de tilreisende fra Kvitsøy og vår eminente live referent Kjetil Haaland som overgår VG-live en høy gang.


Kvitsøy skaper flere store sjanser inn mot pause selv om Paradis triller ball mest. Men det blir ikke scoringer ut av det.


I Pausepraten erkjenner vi at vi kom alt for tregt i gang, men har hevet oss betraktelig i siste halvdel. Vi ser at Paradis begynner å bli slitne ettersom de må spille med en mann mindre, noe trenerteamet påpeker. Det gis også noen gode innspill på løp offensivt hvor Paradis viser svakhet i bakre ledd.


Selv med godt mot og en scoring rett før pause får knapt nok den dresskledde Coach Pedersen rettet på slipset etter pausepraten før Hjemmelaget går opp til 2-1…


Men lagmoralen som Jon Arne Ramsland lovpriser gang på gang skal vise seg å gjelde nok en kamp. Paradis styrer fortsatt spillet men skaper lite, sjansene er det Kvitsøy som står for. Dette resulterer i straffe for Kvitsøy i det 55min.


2-2! Glenn Ivan Pedersen som scorer på bestilling for tiden, setter inn mål nummer 18 for sesongen, ifølge han selv.


Kampen vipper begge veier, hvor det må sies at Kvitsøy har de største mulighetene i kampen. Kvitsøy spillerne legger samtidig ned en enorm innsats mot et godt spillende Paradis. 

Etter 83 minutter får Paradis en stor sjanse, som keeper Eirik Waage mesterlig får slått unna i følger Kjetil Haalands’s live update.

Men så! I det 85 minutt får Kvitsøy frispark rund 19 meter. Kaptein Solgård med silkefoten gjør seg klar, å dere vet hva det betyr! Anders blåser ballen i krysset, en vanvittig scoring av Kapteinen. Det jubles hemningsløst av Kvitsøyspillerne og de tilreisende.

Om du har syntes Anders har blitt noe treigere i steget de senere årene kan denne myten heretter avkreftes. Det var knapt nok en spiller som klarte ta han igjen når han tok sin jubelrunde.


Kvitsøy har snudd det til 3-2 og like før kampen blåses av får A-laget nok et straffe! Anders Solgård er nok en gang fremme med silkefoten sin og fastsetter sluttresultatet til 4-2!

Samtidig skal det også nevnes at i sluttminuttene ble det delt ut flere røde kort, 2 stk til Paradis og 1 for Kvitsøy.


KVITSØY KJEMPER SEG TIL NOK EN SEIER OG ØKER AVSTANDEN NED TIL ANDREPLASS!


Det ble nok en tøff kamp for de hvite og blå fra solkysten. Men lagmoralen vi viser for tiden er til å få gåsehud og frysninger av. Hver eneste en av spillerne legger ned en enorm innsats både offensivt og defensivt. Ung eller gammel, alle som en spiller med hjertet ut på drakten noe som gir oss nok en seier.

Takk til alle fremmøtte! Og ikke minst vår eminente live-oppdaterer Kjetil Haaland som gjør at folk hjemme på Kvitsøy kan kose seg i godstolen med en kaffe og pose twist mens de følger kampen live på facebook.


FØRSTKOMMENDE LØRDAG KLOKKEN 14.00 BLIR DET NOK EN SPENNENDE HJEMMEKAMP! DA KOMMER POL SOM LIGGER HAKK I HEL PÅ BESØK. 


BLI MED OG LAG DENNE DAGEN TIL EN FOLKEFEST, ETTER AT DU HAR SETT ROCKMAN OG KVITSØYMILÅ KAN DU KOMME NED TIL BERITS GOURMETKROK Å FYLLE OPP ENERGINIVÅET MED DIVERSE DELIKATESSERETTER FØR OG UNDER KAMP, VEL MØTT!

Startoppstilling:


Eirik Waage


Jone Sande – Kenneth Hviding – Henrik Høie - Jone Olsen


      Sander Edland – Olav Nordbø – Anders Solgård


Marius Ydstebø – Glenn Ivan Pedersen – Kjell Inge Meling


Innbyttere: Oscar Stenheim, Kristian Steffensen, Arne Ydstebø, Jakob Meling


Kvitsøys beste:


I dag må lagmoral og innsats fremheves mest. Alle bidrar med en vanvittig innsats igjennom 90 minutter som gir oss 3 poeng.

Det er ingen ener som stikker av med bestemannsprisen i dag og trenerteamet fremhever Kenneth «Panzer» Hviding som er en bauta i forsvar, Glenn Ivan Pedersen som løper, skaper farligheter og lager mål, Anders Solgård som tar ansvar på midtbanen og putter 2 mål i dag, Eirik Waage som har noen viktige inngripener ila kampen, Kjell Inge Meling som må ha sprunget en hel mil ila av kampen og til slutt Olav Nordbø som med sykdom fullfører nesten hele kampen som sjef på midtbanen og i forsvar.


Dagens utvalgte:


Lars Kåre Pedersen som allerede ser ut til å ha begynt forberedelsene til 5. divisjon (Selv om dette på langt nær er avgjort!). Han kom rett i fra jobb og må vel være første trener i 6 divisjon som har ledet kamp iført Armani dress, slips og lakksko.Eiriks kampreferat Kvitsøy-Tasta 2

Postet av A-lag den 27. Aug 2018

Kvitsøy med nok en hjemmeseier


Etter en lang sommerpause var det igjen duket for hjemmekamp for A-laget, som beseiret Tasta 2 med sifrene 3-0. Som så mange ganger før viste Kvitsøy seg som Rogalands solparadis med sol og skyfri himmel og en fin og lun sommerbris.

Scoringer av Marius Ydstebø, Glenn Ivan Pedersen og Kristian Steffensen sørget for at Kvitsøy fortsatt troner på topp i årets 6. divisjon.


A-laget har de senere årene blitt kjent for å gå på den kjente høstsprekken. Om det er forberedelsene til hummerfiske og den begynnende eimen av råtten makrell og teinemat som har satt Kvitsøy ut av spill de siste sesongene er enda et mysterium. Men faktum i år er at vi står med 2 solide seirer i høst etter kampen i dag, så det kan tyde på at makrellen har kommet sent i år.


I garderoben før kampstart er stemningen god, og troen på seier er sterk. Keeper Eirik Waage har vært så lenge borte fra kampforberedelser at han har klart å miste den grønne keepershortsen sin. Etter mye virring, vasing og kokkeluring rundt på idrettshusets mange skjulte lager finner han til slutt en shorts som nok tilhørte et av de mindre guttelagene.

For etter å ha kranglet shortsen på seg, så det mer ut som en lokal utgave av Borat’s badekostyme enn en presentabel shorts til Kvitsøy A-lags flott drakter. 


I mens stadion fylles opp med folk og tilskuerne står i kø for å få seg diverse grill og frityr-delikatesser fra Berits Gourmethjørne på indre bane, går Coach Pedersen gjennom dagens kampplan i garderoben. Fokus er at vi ikke senker oss nedpå og tror at å møte tabelljumbo Tasta 2 blir en walkover. Det skal jobbes, presses og spilles god Kvitsøyball.


A-laget ser skjerpet og konsentrert ut nede på den nyklipte og oppmerkede banen hvor dagens banemannskap Kjell Inge Meling og Kenneth Hviding har vært særdeles sparsom med krittsprayen langs linjene, om de får fortjeneste for sparte banemidler etter sesongen vites ikke i skrivende stund.


14:00 setter dagens pipeblåser Morgan Hobberstad som har tatt turen helt fra Lye i gang kampen.


Innledningsvis er kampen nokså jevnspilt, Kvitsøy inviterer Tasta til å vær med i kampen. Vi er utålmodige med ball, slår enten langt eller uten adresse og mister ballen alt for enkelt.


Hele 1.omgang fortsetter som den startet, lite spill, mye langpasninger, innsats og trøkk i duellspillet. Det er Kvitsøy som skaper de fleste farlighetene, men ballen vil ikke inn i mål.

Tasta spiller samtidig på seg selvtillit når vi sløser med sjansene og kommer igjennom ved et par anledninger uten at det blir de helt store sjansene ut av det.


Mest nevneverdig i 1. omgang er bruken av is spray, også omtalt som «the magic stuff». Dette ble brukt flittig etter en lang diskusjon på sidelinjen på hvem som hadde mest kompetanse som medisinsk ansvarlig, «magic stuff» ble henholdsvis brukt på Glenn Ivan Pedersen og Kjell Inge Meling som fikk seg et par solide trøkker i starten av omgangen.


Omgangen ender 0-0, dessverre er dette dagen finspillet ikke sitter helt. Men allikevel er innsatsen på topp noe som gjør at vi dominerer og har kontroll på kampen noe som bør være et minimum når topp møter bunn.


Normalt kommer her et avsnitt over hva som blir sagt under pausepraten. Men grunnet at referent skulle inn i 2. omgang og måtte henge klærne sine til tørk etter å ha varmet opp keeper Arne Ydstebø før kamp, rakk jeg dessverre ikke få med meg denne praten. Men som alltid har nok Coach Pedersen sagt noen kloke ord.


Vi åpner andre omgang et par hakk bedre enn i den første. Tasta produserer lite foruten et par frispark.


Vi skaper flere store muligheter som vi burde ha omsatt i mål, men strålende keeperspill fra motstanderlaget forhindrer oss i å gå opp i ledelsen. Samtidig har vi også flere gode gjennomspill til Glenn Ivan Pedersen som dessverre blir avblåst for offside, noen riktige og mange feilaktige.


Er det nå høstsprekken starter igjen?


Men nei! Etter litt frem og tilbake på Tasta 2 sin banehalvdel serverer Henrik Høie Marius Ydstebø en utsøkt pasning. Om pasningen var utsøkt så var målet enda vakrere, fra 20m curler Ydstebø ballen i mål med sin signaturscoring: skudd med utsiden av foten.


1-0 da det gjenstår 10 minutter av kampen! Det er ville jubelscener på Kvitsøy Stadion fra alle de fremmøtte.


Nå kjører det velkjente Kvitsøy Lokomotivet i gang for alvor! Venstreback Roar «Samba» Nielsen serverer Glenn Ivan Pedersen ballen, topscorer Pedersen tar like så greit med seg Tasta-forsvaret på løpetur før han elegant setter ballen bak en utspilt keeper.


2-0, nå koker det på solkysten!


Selv om kampen går mot slutten kjører Kvitsøy på i et forrykende tempo fortsatt. Dagens siste scoringer blir satt inn av Kristian Steffensen. Som på bakre stolpe fyrer ballen elegant i mål og fastsetter sluttresultatet til 3-0. Ungguttens første mål på seniornivå!


KVITSØY TABELLFESTER SIN POSISJON PÅ TOPPEN AV 6.DIVISJON


Selv om målene kom noe sent denne vakre kampdagen på solkysten, må seieren sies å være solid. Hele laget legger ned en vanvittig innsats selv om spillet ikke sitter helt i dag. Mye av æren for all den innsatsen som legges ned må tilegnes alle de fremmøtte på Stadion. Utrolig trivelig å være spiller når det møter opp mellom 40-70 personer på hver hjemmekamp.

For å toppe hele opplevelsen gjør de frivillige i salgsavdelingen til Berit’s Gourmethjørne en god innsats for å lage en flott ramme rundt hjemmekampene våre.


Neste kamp er borte mot Paradis FK mandag 3. September kl.:20:00!


Startoppstilling:


Arne Ydstebø


Jone Sande – Kenneth Hviding – Henrik Høie – Jone Olsen


 Sander Edland - Anders Solgård – Marius Ydstebø


Jarle Nordbø – Glenn Ivan Pedersen – Kjell Inge Meling


Innbyttere: Jakob Meling, Kristian Steffensen, Lars Kåre Pedersen, Roar «Samba» Nielsen, Robert Kleve, Eirik WaageKvitsøys Beste: 


Endelig er Henrik Høie kvitt sine lyskeproblemer og har brukt sommerferien til solid opptrening. Han gjøre en solid jobb i midtforsvaret. Når han blir flyttet opp på midtbanen er han med på å sette inn nådestøtet og er svært delaktig i seieren.

Dagens utvlagte:


Vår Kaptein med silkefoten Anders Solgård som var ansvarlig for vask av drakter etter forrige kamp, gjorde en mildt sagt dårlig jobb med drakt nummer 9, som tilhører Kjell Inge Meling.

Han hadde glemt å vaske drakten til Meling, og det blir vanskelig å beskrive lukten på et referat. Men om du ble sjenert av en snedig lukt mens du nøt dine delikatesser under kampen, skal Kjell Inge ikke lastes for dette. Klager kan sendes til vår eminente Kaptein Solgård.Oppsummering

Postet av A-lag den 5. Jun 2018

I lykkerus glemmes ting!

Nå er det lenge siden sist referat og mye har skjedd siden den gang.

Siden Tasta 2 kampen er det spilt 4 kamper i serien og 1 cupkamp.

Cupkampen forbigås i stillhet da det endte med et solid 4-0 tap og cupeventyret ble avsluttet før det kom skikkelig i gang.

I serien har det gått betydelig bedre.

En skikkelig slitekamp mot Paradis ble vunnet 2-0 hjemme på Kvitsøy etter 2 mål av målsniken Glenn Ivan.

Mot Pol ble det et skikkelig surt tap. Etter å ha ligget under 3-1 kom vi tilbake og fikk 3-3 og kjørte kampen, men kreftene ebbet litt ut og Pol fikk en scoring på slutten. En kamp vi skulle og burde ha vunnet, men i løpet av en lang sesong vil vi også ha marginene mot oss. Mål av Glenn Ivan(2) og Ørjan.


Enda en tøff bortekamp ventet oss uken etterpå, da mot SIF 2 som hadde vunnet alle sine 5 første kamper. Coach Pedersen, Ramsland og Solgård la til denne kampen en slu kampplan som sa at vi skulle ligge litt dypere i en 4-5-1 formasjon, jobbe beinhardt for hverandre og hogge til brudd. Dette fungerte i stort sett 90 minutter og SIF spillerne gikk etterhvert skikkelig sure. Vi produserte klart mest sjangser selv om SIF hadde mye ball(noe vi allerede viste før kampen at de ville ha). Klart årsbeste av gutta og en av de kjekkeste kampene undertegnede har spilt på lenge. Mål av Glenn Ivan(2), Kjelli, Bjørn Kåre, Ørjan og 1 selvmål. Minuset er at vi de siste 3 kampene har sluppet inn 11 mål. Dette må strammes opp!!


Lørdag 2/6 skulle Vaulen komt på besøk til øya, men allerede på torsdagen begynner ryktene å gå om at Vaulen spillerne ikke liker helgekamper og ikke vil klare å stille lag. Utrolig skuffende og unødvendig da kampen har vært berammet til denne dagen i 4 måneder. Av og til er turen til Kvitsøy veldig lang for noen lag!! 

Fordelen er at vi vinner kampen og overtar tabelltoppen på målforskjell! Nå er det 3 lag med 15 poeng etter 6 spilte kamper. 


Nå venter 4 beinharde kamper de neste 2 ukene. I dag tar vi turen til Sola for å møte Sola 3. Dette er et lag som vi møtte i fjor og spilte jevnt med. Troen og selvtilliten tar vi med oss på ferjeturen og 3 poeng skal være med hjem i kveld.


På søndag kommer Brodd 3 på besøk før vi avslutter vårsesongen borte mot Finnøy lørdag 16/6 på Leikvoll stadion.


Til slutt vil jeg igjen få takke vår fantastiske fanskare. Dere møter opp både på hjemmekamper og bortekamper og lager en kanon stemning. Utrolig kjekt for oss spillere at dere tar dere tid til å følge oss. Engasjerte, lager lyd og god stemning. 


Som Glenn Ivan skriver når vi vinner kamper:

#FORCAKVITSØYA-laget med pangstart på året sesong

Postet av A-lag den 1. Mai 2018

A-laget med pangstart på året sesong

 

Etter å ha slått Hundvåg 2 i seriepremieren for årets sesong i 6. divisjon var det duket for årets første bortekamp mot Tasta 2. Og hvilken høydare av en kamp det ble for de hvite og blå fra solkystperlen ute i havgapet. Kvitsøy ga seg ikke før det stod hele 1-7 på resultattavla, etter scoringer av Glenn Ivan Pedersen, Ørjan Hviding og Anders Solgård.

 

Trening og kampoppmøte har variert gjennom hele vinteren dette grunnet mye skader som har oppstått underveis av oppkjøringen til årets sesong. Det er hardt for Kvitsøybuen og ha 2 treningsøkter i uken med en treningskamp i ny og ne. Men trenerapparatet Lars Kåre Pedersen, Anders Solgård og Jon Arne Ramsland har samtidig som de har kjørt solide økter drevet med psykisk healing for å få en solid tropp spilleklar til sesongstart. Hvilken mirakelkur de har mikset sammen vites ikke i skrivende stund.

 

I garderoben før kampstart er stemning skyhøy, samtidig som det medbrakte popanlegget runger ut over hele klubbhuset til Tasta med en noe kritisert spilleliste med diverse innslag av Abba, Grease og Åge Aleksandersen!

Mens lukten av kilovis med oppvarming av boks sniffes ufrivillig inn og et årsforbruk med tape går til spille, tar Coach Pedersen oss gjennom dagens kampplan.

 

Rett før kampstart kommer en smart Kvitsøy sjel på at et lagbilde må tas før kampstart. Etter 5 minutter med plutselig styling av hår hos enkelte, bryter Kenneth Hviding ut i frustrasjon og rister på hodet «Sko jo tru me va jenter 14». Bilde ble tatt, og det skal sies at den eneste som ikke var fornøyd med bilde var nettopp Panzer Hviding, forsvarsklippen mente vi måtte ta et par til da han ikke var helt fornøyd med sin egen positur.

 

 

Dagens tropp, øverst fra venstre: Eirik Waage, Olav Nordbø, Kjell Inge Meling, Robert Kleve, Kristian Steffensen, Sander Edland, Kenneth Hviding, Oscar Stenheim, Bjørn Kåre Høie. Nederst fra venstre: Arne Ydstebø, Ørjan Hviding, Marius Ydstebø, Anders Solgård, Glenn Ivan Pedersen, Jone Sande og Lars Kåre Pedersen (Coach)

Kampen blåses i gang 20:00 av dagens pipeblåser som kom springende ut av bilen sin 10 sekunder før kampstart.

Tasta ligger lavt og Kvitsøy triller ball i åpningsminuttene og har full kontroll. Etter 20 minutter åpner Glenn Ivan Pedersen scoringskontoen for sesongen. Etter et bra gjennomspill av Kjell Inge Meling, drar Glenn Ivan seg inn på hjørnet av 16 meteren og curler ballen elegant i lengste hjørne, utagbart for keeper. 1-0 til Kvitsøy!

 

Kvitsøy har hatt stålkontroll så langt, men like etter scoringen reduserer Tasta 2 med en heading etter innlegg. Et surt baklengsmål, etter å ha dominert kampen såpass bra.

 

Men med tilreisende Kvitsøytilhengere i ryggen kjører Kvitsøylokomotivet i gang igjen og skaper bra med sjanser, men litt udyktighet i siste fase av spillet gjør at vi ikke klarer omsette sjanser til mål.

 

Men så bestemmer vår elegante midtbanemann Ørjan Hviding, i dag som midtstopper! At nok får være nok og kjører et elegant raid fremover i banen og serverer Glenn Ivan Pedersen som nok en gang putter ballen bak en utspilt Tasta keeper.

 

2-1 til A-laget! Viktig scoring å få med seg inn i pausepraten.

 

I pausepraten snakkes det om hvor god kontroll vi har om kampen, samt at vi må utnytte dette bedre enn hva vi har gjort til nå. Mer tempo på ball og løp, samtidig som vi prøver å legge høyere press på et lavtliggende bortelag.

Rett før vi forlater garderoben kommer det et lettelsens sukk fra keeper Eirik Waage, som etter litt for stram teiping og stramme sko, endelig har fått blodtilførsel i føttene igjen.

 

Andre omgang åpner ikke helt som planlagt, vi er litt ut av posisjoner og det er Tasta 2 som presser på de første 5 minuttene uten at de kommer til de helt store sjansene.

 

Men så hiver Kvitsøy Lokomotivet på mer kull i maskineriet og kjører over bortelaget resten av omgangen. Det flyter på en og to touch, løpene er så timet at hadde det vært en urmaker til stede på Stemmen Stadion denne fantastisk kvelden, hadde han fått så mye frysninger at han hadde gått på jobb selveste 1.mai!

 

Kvitsøy A-lag ruller opp det ene angrepet etter det andre, og med en for dagen brennheit Glenn Ivan Pedersen setter han elegant inn 3-1 etter å ha rundlurt keeper.

 

4-1 kommer etter straffe som Glenn Ivan setter nede i høyre hjørnet.

 

Dette var kvelden for vakre scoringer og flott spill. Kvitsøy vinner et frispark på hjørnet av 16 meter, og endelig har Ørjan Hviding fått i orden på sin noe skrantede lysk, slik at han igjen kan ta fram frispark fra øverste hylle. Han limer den likså godt oppe i motsatt kryss.

Jubelbrølet fra de ca. 20 fremmøtte Kvitsøytilhengerne høres allerede før ballen går i mål.

 

5-1 til KIL nå, men vi er langt fra mettet selv om det bare er uker siden påsken var unnagjort. Kaptein Anders Solgård med silkefoten har skutt og skutt gjennom hele vinteren, om du finner en ball i nærheten eller i hagen et stykke borte fra fotballbanen, kan den leveres til han.

Men den rutinerte kapteinen har stilt inn siktet tidsnok til seriestart. Årets mål gjorde han allerede i forrige kamp, men det var klasse over hans 6-1 scoring i kveld også! En Solgård spesial fra 20-25 meter, utagbart for keeper.

 

En fantastisk fotballkveld for Kvitsøy A-lag avsluttes med en pasning fra Arne Ydstebø som slår opp på Glenn Ivan Pedersen som kjører karusell med Tasta forsvaret før han fastsetter sluttresultatet til 7-1!

 

I dag spiller vi en meget solid bortekamp. Selv om vi scorer mange mål og de på topp gjør en solid innsats i form av scoringer må hele laget trekkes frem. Vi løper og sliter for hverandre på hver eneste ball, både i forsvar og på midtbanen.

Så er vi spillere på A-laget ekstremt heldig at en hel gjeng med folk tar turen over for å se oss på bortekampene også, dette settes stor pris på.

Nå gledes det til neste kamp hjemme mot Paradis førstkommende søndag kl. 14:00!

 

Snakkes på stadion 😊

 

Startoppstilling:

 

Eirik Waage

 

Jone Sande – Kenneth Hviding – Ørjan Hviding – Jarle Nordbø

 

Sander Edland – Anders Solgård - Olav Nordbø

 

Bjørn Kåre Høie – Kjell Inge Meling – Glenn Ivan Pedersen

 

Innbyttere: Arne Ydstebø, Robert Kleve, Kristian Steffensen, Oscar Stenheim og Marius Ydstebø

 

Kvitsøys Beste: Glenn Ivan Pedersen scorer 5 mål i dag og gjør en meget solid jobb på topp og er i dag et stort uromoment for motstander kampen igjennom.

 

Dagens Utvalgte: Vi fikk i dag dessverre med oss to røde kort i bagasjen hjem. I garderoben etter kamp var han ene av dem på jakt etter dommer for å forsikre seg om at han ikke fikk mer enn en kamps karantene. I fare for å få rødt kort på kommenterende spiller i etterkant forholdes sitat anonymt: «du finne sikker dommeren ute på parkeringsplassen, han e nok ute å gir oss parkeringsbøter før han kjøre heim»