Første treningskamp i 2018 mot Finnøy

Postet av A-lag den 12. Feb 2018

Problemene startet allerede 12 timer før kampstart. Forfallene raste inn fortere enn Donald Trump sine Tweets!!! Lenge så det ut som kampen måtte avlyses, men en iherdig og kampsugen trener og spiller Anders Solgård ville det annerledes. Her skulle det spilles kamp uansett og kamp ble det.


14 mann ble vi til slutt da endelig Kenneth og Ørjan fikk plukket med seg Ruben på veien. Kampstart nådde de ikke, men heldigvis var de andre 11 på plass slik at kampen kunne starte med et fulltallig lag. Været var slik vi liker det Kvitsøy, regn og godt med vind. Kampen ble spilt i 3 omganger a`30 min da Finnøy var 22!!! mann og ville forsøke med forskjellige formasjoner og spillere. Første omgang ble spilt i medvind, men det var Finnøy som tok ledelsen etter et vist press innledningsvis. Etter dette tok Kvitsøy over og mot et høytstående Finnøy forsvar så var det motorvei for både Kjelli og Ivan. Helt på tampen av den første omgangen får vi endelig hyll på byllen når Ivan setter ballen i kassen.


Andre omgang spilles i motvind hvor vi klarer å få ballen mer ned på bakken og spilt mer vårt spill. Finnøy fortsetter å ligge med forsvarsfireren 40 meter fra eget mål noe som førte til at vi flere ganger kom alene med keeper, men en kombinasjon av dårlige avslutninger og at vi er kamprustne fører til at vi "bare" scorer to mål i denne omgangen.  Et mål av Ivan og et selvmål. Her burde vi scoret mange flere, men det er greit at vi sparer litt på godsakene til alvoret begynner. Men alt i alt en godkjent omgang.


Tredje omgang er litt mer rotete, vi begynner å bli slitne og gjør mer tekniske og taktiske feil. Finnøy reduserer en gang og forsøker å presse oss, men Ivan avslutter målshowet med dagens deiligste avslutning. En iskald lobb over keeper runder av en alt i alt god kamp for Kvitsøy. Her er det mye bra å bygge videre på, samtidig som vi også har mye å jobbe. Heldigvis  er vi bare i februar og det over to måneder til sesongstart.


Troppen var: Eirik, Henrik, Kjartan, Robert, Jarle, Kristian, Anders, Lauritz, Kjelli, Sander E, Ivan, Ørjan, Kenneth og Ruben.

Mål: Ivan x3, selvmål

Assist: Kjelli x2, Ivan, Ørjan


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.