Ingen aktuelle aktiviteter for øyeblikket

Fotballstyret

Leder:
Anders Solgård

Sekretær:
Tina Stenheim

Materialforvalter:

Cecilie ØvrebøTa kontakt dersom du lurer på noe.

Fairplay

Fair Play er mer enn gule og røde kort. Fair Play handler om hvordan vi oppfører oss mot hverandre, både på og utenfor banen!

NFFs hovedmål er å skape en bedre fotballaktivitet ute i våre mer enn 27.000 lag. Barn (6-12 år) og ungdom (13-19 år) er våre prioriterte målgrupper, men alle i fotballfamilien skal trives og ha det gøy med fotballen.

Alle som har lyst til å spille fotball er velkommen og skal få et fotballtilbud i klubben sin. Ingen stenges ute, uansett sosial eller kulturell bakgrunn, kjønn, nivå, alder, funksjonshemming, seksuell orientering eller av andre grunner.

Spillere, trenere, ledere, dommere, foresatte/foreldre, besteforeldre, publikum, media og andre aktører i fotballen har alle et ansvar for å forsterke det gode fotballmiljøet. Alle har også et ansvar for å endre og/eller påvirke holdninger der en opplever episoder preget av manglende respekt og toleranse.

Norges Fotballforbund og Norsk Tipping arbeider sammen om en aktivitetsplan for å styrke arbeidet med Fair Play gjennom konkrete tiltak ut mot de ulike målgruppene i fotballen.

NFF og Norsk Tipping vil samarbeide med klubbene for å bevisstgjøre arbeidet med Fair Play programmet.


Klubbdommere

KIL er så heldige å ha mange engasjerte og dyktige ungdommer.
Mange av disse ønsket å bidra som dommere på barnelags-kampene og møtte opp på Dommerkurset vi har arrangert.

Det har vært/ er mye fokus på "dommerhets" i media, og selv om det ikke er tilstede her hos oss er det likevel noe vil vil ta sterk motstand mot.

Det er viktig at vi som publikum (og spillere) tar vare på disse flotte dommerene.

Med Fair Play blir det større glede og større fokus på riktig dømming. Det er viktig at publikum blir mer bevisste på hvordan deres oppførsel ofte bidrar til å ødelegge for dommeren.


HEI OGSÅ DOMMERENE FREM!


Til klubbdommere

Her finner du all informasjon om spilleregler og banestørrelser etc. for de forskjellige spillformer.

Ved å gå trykke her kommer man inn til våre lag.
Deretter klikker man på laget, så på "spilleregler og retningslinjer" for enten 6-12 år, eller 13-16 år.