Treningskamp Pol-Kvitsøy

Postet av A-lag den 15. Mar 2018

På en kald torsdag i mars tok vi turen til Stemmen og treningskamp mot Pol. Temperaturen var godt under frysepunktet, men med en forrykende førsteomgang var det ingen som kjente noe til det.

Pol tok en tidlig ledelse før øygutta virkelig skrudde på bryteren og dominerte resten av omgangen.

Hele 7-2 stod det til pause. Eirik som fulgte kampen live fra nordsjøen trodde knapt det han så. Har trenerne Pedersen, Solgård og Ramsland toppet formen på laget allerede i begynnelsen av mars!?

Vi kan vel med hånden på hjertet si at det har vi ikke da vi kjapt etter fløytesignalet for andreomgang gikk ble raaaaaskt slitne. Slitne ben og hoder gjør seg sjeldent bra på en fotballbane. Det førte til at vi mistet formasjonen og forsvaret vårt fikk en utakknemlig jobb med å holde aggressive Pol spillere vekke fra vår egen 16 meter. Heldigvis fikk vi en tidlig scoring i andre omgang så selv om Pol skåret fire ble sluttresultatet 8-6! Hockeyresultet, men så lenge vi skårer med enn motstanderen så må vi være fornøyde selv om det nok skjærer dypt inne coach Pedersens hjerte at vi slipper inn seks mål.

I kveld skal vi virkelig få brynt oss når vi tar turen til Madla og møter Madla2(5 div). Da må vi virkelig stramme opp den defensive organiseringen av hele laget. Men med to av to seire er det et Kvitsøy lag med god selvtillit som tar turen over fjorden.