A-laget med pangstart på året sesong

Postet av A-lag den 1. Mai 2018

A-laget med pangstart på året sesong

 

Etter å ha slått Hundvåg 2 i seriepremieren for årets sesong i 6. divisjon var det duket for årets første bortekamp mot Tasta 2. Og hvilken høydare av en kamp det ble for de hvite og blå fra solkystperlen ute i havgapet. Kvitsøy ga seg ikke før det stod hele 1-7 på resultattavla, etter scoringer av Glenn Ivan Pedersen, Ørjan Hviding og Anders Solgård.

 

Trening og kampoppmøte har variert gjennom hele vinteren dette grunnet mye skader som har oppstått underveis av oppkjøringen til årets sesong. Det er hardt for Kvitsøybuen og ha 2 treningsøkter i uken med en treningskamp i ny og ne. Men trenerapparatet Lars Kåre Pedersen, Anders Solgård og Jon Arne Ramsland har samtidig som de har kjørt solide økter drevet med psykisk healing for å få en solid tropp spilleklar til sesongstart. Hvilken mirakelkur de har mikset sammen vites ikke i skrivende stund.

 

I garderoben før kampstart er stemning skyhøy, samtidig som det medbrakte popanlegget runger ut over hele klubbhuset til Tasta med en noe kritisert spilleliste med diverse innslag av Abba, Grease og Åge Aleksandersen!

Mens lukten av kilovis med oppvarming av boks sniffes ufrivillig inn og et årsforbruk med tape går til spille, tar Coach Pedersen oss gjennom dagens kampplan.

 

Rett før kampstart kommer en smart Kvitsøy sjel på at et lagbilde må tas før kampstart. Etter 5 minutter med plutselig styling av hår hos enkelte, bryter Kenneth Hviding ut i frustrasjon og rister på hodet «Sko jo tru me va jenter 14». Bilde ble tatt, og det skal sies at den eneste som ikke var fornøyd med bilde var nettopp Panzer Hviding, forsvarsklippen mente vi måtte ta et par til da han ikke var helt fornøyd med sin egen positur.

 

 

Dagens tropp, øverst fra venstre: Eirik Waage, Olav Nordbø, Kjell Inge Meling, Robert Kleve, Kristian Steffensen, Sander Edland, Kenneth Hviding, Oscar Stenheim, Bjørn Kåre Høie. Nederst fra venstre: Arne Ydstebø, Ørjan Hviding, Marius Ydstebø, Anders Solgård, Glenn Ivan Pedersen, Jone Sande og Lars Kåre Pedersen (Coach)

Kampen blåses i gang 20:00 av dagens pipeblåser som kom springende ut av bilen sin 10 sekunder før kampstart.

Tasta ligger lavt og Kvitsøy triller ball i åpningsminuttene og har full kontroll. Etter 20 minutter åpner Glenn Ivan Pedersen scoringskontoen for sesongen. Etter et bra gjennomspill av Kjell Inge Meling, drar Glenn Ivan seg inn på hjørnet av 16 meteren og curler ballen elegant i lengste hjørne, utagbart for keeper. 1-0 til Kvitsøy!

 

Kvitsøy har hatt stålkontroll så langt, men like etter scoringen reduserer Tasta 2 med en heading etter innlegg. Et surt baklengsmål, etter å ha dominert kampen såpass bra.

 

Men med tilreisende Kvitsøytilhengere i ryggen kjører Kvitsøylokomotivet i gang igjen og skaper bra med sjanser, men litt udyktighet i siste fase av spillet gjør at vi ikke klarer omsette sjanser til mål.

 

Men så bestemmer vår elegante midtbanemann Ørjan Hviding, i dag som midtstopper! At nok får være nok og kjører et elegant raid fremover i banen og serverer Glenn Ivan Pedersen som nok en gang putter ballen bak en utspilt Tasta keeper.

 

2-1 til A-laget! Viktig scoring å få med seg inn i pausepraten.

 

I pausepraten snakkes det om hvor god kontroll vi har om kampen, samt at vi må utnytte dette bedre enn hva vi har gjort til nå. Mer tempo på ball og løp, samtidig som vi prøver å legge høyere press på et lavtliggende bortelag.

Rett før vi forlater garderoben kommer det et lettelsens sukk fra keeper Eirik Waage, som etter litt for stram teiping og stramme sko, endelig har fått blodtilførsel i føttene igjen.

 

Andre omgang åpner ikke helt som planlagt, vi er litt ut av posisjoner og det er Tasta 2 som presser på de første 5 minuttene uten at de kommer til de helt store sjansene.

 

Men så hiver Kvitsøy Lokomotivet på mer kull i maskineriet og kjører over bortelaget resten av omgangen. Det flyter på en og to touch, løpene er så timet at hadde det vært en urmaker til stede på Stemmen Stadion denne fantastisk kvelden, hadde han fått så mye frysninger at han hadde gått på jobb selveste 1.mai!

 

Kvitsøy A-lag ruller opp det ene angrepet etter det andre, og med en for dagen brennheit Glenn Ivan Pedersen setter han elegant inn 3-1 etter å ha rundlurt keeper.

 

4-1 kommer etter straffe som Glenn Ivan setter nede i høyre hjørnet.

 

Dette var kvelden for vakre scoringer og flott spill. Kvitsøy vinner et frispark på hjørnet av 16 meter, og endelig har Ørjan Hviding fått i orden på sin noe skrantede lysk, slik at han igjen kan ta fram frispark fra øverste hylle. Han limer den likså godt oppe i motsatt kryss.

Jubelbrølet fra de ca. 20 fremmøtte Kvitsøytilhengerne høres allerede før ballen går i mål.

 

5-1 til KIL nå, men vi er langt fra mettet selv om det bare er uker siden påsken var unnagjort. Kaptein Anders Solgård med silkefoten har skutt og skutt gjennom hele vinteren, om du finner en ball i nærheten eller i hagen et stykke borte fra fotballbanen, kan den leveres til han.

Men den rutinerte kapteinen har stilt inn siktet tidsnok til seriestart. Årets mål gjorde han allerede i forrige kamp, men det var klasse over hans 6-1 scoring i kveld også! En Solgård spesial fra 20-25 meter, utagbart for keeper.

 

En fantastisk fotballkveld for Kvitsøy A-lag avsluttes med en pasning fra Arne Ydstebø som slår opp på Glenn Ivan Pedersen som kjører karusell med Tasta forsvaret før han fastsetter sluttresultatet til 7-1!

 

I dag spiller vi en meget solid bortekamp. Selv om vi scorer mange mål og de på topp gjør en solid innsats i form av scoringer må hele laget trekkes frem. Vi løper og sliter for hverandre på hver eneste ball, både i forsvar og på midtbanen.

Så er vi spillere på A-laget ekstremt heldig at en hel gjeng med folk tar turen over for å se oss på bortekampene også, dette settes stor pris på.

Nå gledes det til neste kamp hjemme mot Paradis førstkommende søndag kl. 14:00!

 

Snakkes på stadion 😊

 

Startoppstilling:

 

Eirik Waage

 

Jone Sande – Kenneth Hviding – Ørjan Hviding – Jarle Nordbø

 

Sander Edland – Anders Solgård - Olav Nordbø

 

Bjørn Kåre Høie – Kjell Inge Meling – Glenn Ivan Pedersen

 

Innbyttere: Arne Ydstebø, Robert Kleve, Kristian Steffensen, Oscar Stenheim og Marius Ydstebø

 

Kvitsøys Beste: Glenn Ivan Pedersen scorer 5 mål i dag og gjør en meget solid jobb på topp og er i dag et stort uromoment for motstander kampen igjennom.

 

Dagens Utvalgte: Vi fikk i dag dessverre med oss to røde kort i bagasjen hjem. I garderoben etter kamp var han ene av dem på jakt etter dommer for å forsikre seg om at han ikke fikk mer enn en kamps karantene. I fare for å få rødt kort på kommenterende spiller i etterkant forholdes sitat anonymt: «du finne sikker dommeren ute på parkeringsplassen, han e nok ute å gir oss parkeringsbøter før han kjøre heim»


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.