Oppsummering

Postet av A-lag den 5. Jun 2018

I lykkerus glemmes ting!

Nå er det lenge siden sist referat og mye har skjedd siden den gang.

Siden Tasta 2 kampen er det spilt 4 kamper i serien og 1 cupkamp.

Cupkampen forbigås i stillhet da det endte med et solid 4-0 tap og cupeventyret ble avsluttet før det kom skikkelig i gang.

I serien har det gått betydelig bedre.

En skikkelig slitekamp mot Paradis ble vunnet 2-0 hjemme på Kvitsøy etter 2 mål av målsniken Glenn Ivan.

Mot Pol ble det et skikkelig surt tap. Etter å ha ligget under 3-1 kom vi tilbake og fikk 3-3 og kjørte kampen, men kreftene ebbet litt ut og Pol fikk en scoring på slutten. En kamp vi skulle og burde ha vunnet, men i løpet av en lang sesong vil vi også ha marginene mot oss. Mål av Glenn Ivan(2) og Ørjan.


Enda en tøff bortekamp ventet oss uken etterpå, da mot SIF 2 som hadde vunnet alle sine 5 første kamper. Coach Pedersen, Ramsland og Solgård la til denne kampen en slu kampplan som sa at vi skulle ligge litt dypere i en 4-5-1 formasjon, jobbe beinhardt for hverandre og hogge til brudd. Dette fungerte i stort sett 90 minutter og SIF spillerne gikk etterhvert skikkelig sure. Vi produserte klart mest sjangser selv om SIF hadde mye ball(noe vi allerede viste før kampen at de ville ha). Klart årsbeste av gutta og en av de kjekkeste kampene undertegnede har spilt på lenge. Mål av Glenn Ivan(2), Kjelli, Bjørn Kåre, Ørjan og 1 selvmål. Minuset er at vi de siste 3 kampene har sluppet inn 11 mål. Dette må strammes opp!!


Lørdag 2/6 skulle Vaulen komt på besøk til øya, men allerede på torsdagen begynner ryktene å gå om at Vaulen spillerne ikke liker helgekamper og ikke vil klare å stille lag. Utrolig skuffende og unødvendig da kampen har vært berammet til denne dagen i 4 måneder. Av og til er turen til Kvitsøy veldig lang for noen lag!! 

Fordelen er at vi vinner kampen og overtar tabelltoppen på målforskjell! Nå er det 3 lag med 15 poeng etter 6 spilte kamper. 


Nå venter 4 beinharde kamper de neste 2 ukene. I dag tar vi turen til Sola for å møte Sola 3. Dette er et lag som vi møtte i fjor og spilte jevnt med. Troen og selvtilliten tar vi med oss på ferjeturen og 3 poeng skal være med hjem i kveld.


På søndag kommer Brodd 3 på besøk før vi avslutter vårsesongen borte mot Finnøy lørdag 16/6 på Leikvoll stadion.


Til slutt vil jeg igjen få takke vår fantastiske fanskare. Dere møter opp både på hjemmekamper og bortekamper og lager en kanon stemning. Utrolig kjekt for oss spillere at dere tar dere tid til å følge oss. Engasjerte, lager lyd og god stemning. 


Som Glenn Ivan skriver når vi vinner kamper:

#FORCAKVITSØY


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.